Χ-LIN ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ (HK)

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

H-LIN INTERNATIONAL (HK) LIMITED

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Καλώδιο ινών δικτύων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Καλώδιο ινών δικτύων για τις πωλήσεις
10years συμπαθητική συνεργασία από τη λογική τιμή, τη σταθερή ποιότητα και την υπομονετική τοποθέτηση για να εξετάσουμε όλη τη σχετική εργασία, είμαστε όχι μόνο συνεργάτες αλλά και φίλοι με την ομάδα χ-LIN.

—— Arabnia

Η χ-LIN είναι επαγγελματική, αρμόδιος, αποδοτικός σε την επιχειρησιακή συνεργασία μας. Είμαστε πολύ ευτυχείς να συνεργαστούμε με εκείνες τις άριστες κυρίες, που αναμένουν με ενδιαφέρον τη μακροχρόνια συνεργασία με τις.

—— Επιχορήγηση της Sarah

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την χ-LIN, μπορούν να παρέχουν τα υλικά ινών που όλος καλύπτει τις απαιτήσεις μας. Κάνουν μια καλή εργασία.

—— Τονωτικό του Steve

Είμαι Online Chat Now

H-LIN INTERNATIONAL (HK) LIMITED

1 2 3 4 5
H-LIN INTERNATIONAL (HK) LIMITED H-LIN INTERNATIONAL (HK) LIMITED H-LIN INTERNATIONAL (HK) LIMITED H-LIN INTERNATIONAL (HK) LIMITED H-LIN INTERNATIONAL (HK) LIMITED
Opto Co. της χ-Lin Shenzhen, ΕΠΕ. Opto Co. της χ-Lin Shenzhen, ΕΠΕ. Opto Co. της χ-Lin Shenzhen, ΕΠΕ. Opto Co. της χ-Lin Shenzhen, ΕΠΕ. Opto Co. της χ-Lin Shenzhen, ΕΠΕ.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : Χ-LIN
Αριθμός Υπαλλήλων : 51~100
Ετήσιες πωλήσεις : 30million-50million
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 90% - 100%
Main products: Fiber optic cable,Industrial Ethernet Switch, Media Converter, SFP, Passive Product, Passive Equipment
Χ-LIN ΔΙΕΘΝΗΣ (HK) ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΣΤΗΚΕ ήταν ιδρυμένο το 2007 .is μια υψηλή τεχνολογία και μια ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση ειδικευμένες στην έρευνα, την κατασκευή και την εξαγωγή των εξοπλισμών και των εξαρτημάτων οπτικών επικοινωνιών. Η έδρα είναι στο Χογκ Κογκ, και το εργοστάσιο στην πόλη Shenzhen και Dongguan, China.We ακολουθούν πάντα με τη προηγμένη τεχνολογία και κρατούν πολύ τη στενή σχέση με τους όλους προμηθευτές πρώτης ύλης μας. Στην υποστήριξη κάθε συνεργατών και της ένωσης των συναδέλφων, η ομάδα χ-Lin κερδίζει μια υψηλή φήμη στη βιομηχανία ινών και δικτύων.
 
Η εστίαση εργοστασίων μας στην παροχή ολόκληρης μιας σειράς των προϊόντων ινών και δικτύων στην Κίνα, περιλαμβάνει maily δύο εγκαταστάσεις. Ο πρώτος είναι για την παραγωγή του εσωτερικού καλωδίου οπτικών ινών, υπαίθριο καλώδιο οπτικών ινών, ο καλυμμένος χώρος παραγωγής είναι για τους μετρητές 15,000square. Οι μονάδες παραγωγής καλωδίων και ο εξοπλισμός δοκιμής μας είναι η πιό προηγμένοη. Με τη ικανότητα παραγωγής που φθάνει σε 6.000.000 μέτρα/μήνας για το καλώδιο ινών και 20.000.000 μέτρα/μήνας για το καλώδιο δικτύων. Οι δεύτερες εγκαταστάσεις είναι στενές σε 2500 τετραγωνικά μέτρα, είναι για την παραγωγή του μετατροπέα MEDIA οπτικών ινών, των ενοτήτων SFP και ενός μέρους του διακόπτη οπτικών ινών. Μπορούμε να παρέχουμε τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες σχεδίου και παραγωγής για τις ειδικές εφαρμογές και τα προγράμματα κατόπην των αιτημάτων. Το προϊόν χ-Lin μπορεί να αναλυθεί πλήρως σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, ή σύμφωνα με την αξιοπιστία που καθορίζεται από την ΕΠΙ. Ο πλήρης εξοπλισμός και η τέλεια διαδικασία τεχνολογίας έχουν υπερβεί τις παρούσες τυποποιημένες απαιτήσεις προϊόντων, ποια είναι τα πιό όλα προϊόντα μας έχουν απονεμηθεί UL OFNR, CE, ROHS και άλλη certificates.Zero-ατέλεια και ένα ανταγωνιστικό κόστος είναι πάντα ποιοτικοί πολιτική και στόχος της επιχείρησής μας. είμαστε δεσμευμένοι στην επίτευξη ενός 100% ή ενός υψηλότερου βαθμού ικανοποίησης πελατών, και να γίνουμε σφαιρικός ηγέτης μεταξύ των επαγγελματικών αποστολέων.
 
Για να είναι ο καλύτερος φίλος σας, ο αρωγός και ο συνεργάτης «είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος της χ-Lin». Αξιόπιστος, επαγγελματικός και ανεκτικός» είναι τα πρότυπα της συμπεριφοράς για το πρόσωπο χ-Lin
Η χ-Lin είναι καλά-σκέψη-στους παλαιούς πελάτες από τη γρήγορη απάντηση και την καλή υπηρεσία, και ελπίζει να συναντήσει περισσότερους νέους πελάτες.
Στοιχεία επικοινωνίας
H-LIN INTERNATIONAL (HK) LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Cathy

Τηλ.:: 86-755-27500078

Φαξ: 86-0755-27500077

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)