Χ-LIN ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ (HK)

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Καλώδιο ινών δικτύων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Καλώδιο ινών δικτύων για τις πωλήσεις
10years συμπαθητική συνεργασία από τη λογική τιμή, τη σταθερή ποιότητα και την υπομονετική τοποθέτηση για να εξετάσουμε όλη τη σχετική εργασία, είμαστε όχι μόνο συνεργάτες αλλά και φίλοι με την ομάδα χ-LIN.

—— Arabnia

Η χ-LIN είναι επαγγελματική, αρμόδιος, αποδοτικός σε την επιχειρησιακή συνεργασία μας. Είμαστε πολύ ευτυχείς να συνεργαστούμε με εκείνες τις άριστες κυρίες, που αναμένουν με ενδιαφέρον τη μακροχρόνια συνεργασία με τις.

—— Επιχορήγηση της Sarah

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την χ-LIN, μπορούν να παρέχουν τα υλικά ινών που όλος καλύπτει τις απαιτήσεις μας. Κάνουν μια καλή εργασία.

—— Τονωτικό του Steve

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Έκθεση 2018 CIOE

Έκθεση 2018 CIOE

[2018-10-29 10:27:56]
Η Κίνα διεθνές οπτικοηλεκτρονικό EXPO το (CIOE) είναι ένα κόσμος-διάσημο γεγονός, παρουσιάζοντας ετησίως τις πιό προηγμένες τεχνολογίες και τις καινοτομίες οπτικοηλεκτρονικής Η χ-LIN μας παρευρέθηκε σε 2018 CIOE σε Shenzhen. Ημερομηνία: 5 - 8 του Σεπτεμβρίου, 2018 Διεύθυνση: Η διεύθυνση έκθεσης είνα... Διαβάστε περισσότερα
Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Ανάπτυξη Trainnning της χ-Lin

Ανάπτυξη Trainnning της χ-Lin

[2018-08-15 11:09:55]
Η διμερής και μιάς νύχτας κατάρτιση ανάπτυξης, άφησε την ομάδα μας, με μια βαθύτερες έννοια και μια άποψη, ξέρτε περισσότερων για την ευθύνη, η ομαδική εργασία, η ευγνωμοσύνη, και ξέρτε αυτό που είναι ανοχή και η υποστήριξη, η οποία μας σπάζει μέσω νέου ενός μόνου, ακόμα κι αν αισθανόμαστε το σύνολο... Διαβάστε περισσότερα
Page 1 of 1